Mitaleita hallihypyistä

20.1.2019

Olavi Roivainen voitti kultaa aikuisurheiluliiton vauhdittomien hyppyjen SM-kisoista Pajulahdessa. Kalevi Alatalo nappasi kolme mitalia.

Tuttu hyppääjäkolmikkomme matkusti taas kilvoittelemaan Suomen mestaruuksista vauhdittomien hyppyjen osalta, tällä kertaa Lahteen ja Pajulahden urheiluopiston halliin. 60-vuotiaitten korkeushyppyä hallitsi suvereenisti Salaman Olavi Roivainen, joka kierähti 134sentin korkeudella olleen riman yli.

Kolmiloikassa Olavi venytti pronssille tuloksella 703 voittaen niukasti kahdella sentillä kovan kilpakumppanin, seurakaveri Pentti Luiron, joka näin jäi neljänneksi. Pituushypyssä kaverukset kävivät myös tiukan kamppailun Olavin leiskautettua 245 ja sijoittuen kuudenneksi Pentin ollessa kahdeksas viisi senttiä lyhyemmällä hypyllään.

Kisojen varsinainen salamalainen onnistuja oli kuitenkin Kalevi Alatalo, joka hyppäsi mitaleille kaikissa kolmessa lajissa sarjassaan M70. Korkeudessa ja pituudessa Kalevi oli kakkonen tuloksin 109 ja 239. Kolmiloikassa Kalevi otti pronssia tuloksella 651.