Mari Myllylle Suomen mestaruus

14.8.2022

Aikuisurheiluliiton yleisurheilun Suomen mestaruudet ratkottiin Pedersöressä. Salamalaisurheilijoitten saaliina oli viisi mitalia, joista yksi kultainen Mari Myllyn saavuttamana.

Mari Mylly kävi tiukahkon kisan sarjan N35 kuulamestaruudesta pystyen voittamaan kultaa tuloksellaan 10.45. Olavi Roivainen hyppäsi hopealle sekä seiväs- että korkeushypyssä tuloksin 290 ja 133 sarjassaan M65.

Saija Ranz juoksi neljä lyhintä matkaa sijoittuen parhaiten 800 metrillä toiseksi ajalla 2.49,36. Sadalla metrillä Saija kiihdytti kuudenneksi ajalla 15,44. Vain tunti 800 metrin kisan jälkeen oli vuorossa 200 metrin pyrähdys, jossa vauhti riitti kahdeksanteen sijaan ajan ollessa 32,50. Ratakierroksen Saija selvitti ajassa 1.11,27, joka riitti sijalle viisi.

Viidennen mitalin Salaman nimissä saavutti M40-sarjan Joni Pajala, joka juoksi pronssille 5000 metrillä ajalla 22.27,59. Kuudes sija Jonille irtosi 1500 metrin kilpailusta ajalla 5.54,00. Kimmo Pallosen seiväskisa ei tällä kertaa mennyt nappiin, vaan hän jäi ilman tulosta.