LENTOPALLO

Lentopalloilu Salamassa aloitettiin toden teolla 1970-luvun alussa miesten voimin. Pian aloitettiin naisten pelit ja hieman myöhemmin käynnistyi junioritoiminta. Voimakkaimmillaan lentopalloilu oli 1980-luvulla, jolloin Salamalla oli parhaimmillaan neljä miesten, kaksi naisten ja kymmenen juniorijoukkuetta.

Ensimmäisenä huipulle iskivät naiset, jotka pelasivat ykkössarjaa parin kauden ajan 1980-luvun alussa. Miesten joukkue nousi ykkössarjaan vasta 2000-luvulla.

Nykyään Salamassa toimii harrastelumielellä pelaavat miesten ja naisten joukkueet, jotka osallistuvat vuosittain perinteisiin turnauksiinsa. Junioritoiminta on kasvuvaiheessa, mutta jo varsin menestyvää. Salaman ja RaLePan vuonna 2014 järjestämässä upeassa Powercupissa Salaman d-tytöt osoittivat olevansa maan kärkeä.

Raahen lentopallon (RaLepa) pelaajien siirryttyä osaksi Saloisten Salamaa syksyllä 2019 seuramme toiminnassa on nyt mukana nelisenkymmentä F-, E- ja D-ikäistä kilpailutoimintaan osallistuvaa junioria. Lisäksi lentopallon alkeita harjoittelevat pienet pallokerholaiset.

 

Ryhmiin liittyminen

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.