B-tytöt powerin voittoon

15.6.2016

Powercupissa Hämeenlinnassa Salamasta oli mukana b-tyttöjen ja f-poikien joukkueet. Tytöt olivat ylivoimaisia tsemppisarjassaan.

Jarno Saarelan ja Juha Hurmeen valmentama tyttöjoukkue on pysynyt kehityksessä mukana mainiosti. Kaksi vuotta aiemmin Raahen powercupissa d-tyttöjen sarjan voitto tuli Salamalle lähes samalla joukkuerungolla.

Hämeenlinnassa tytöt veivät kuuden joukkueen alkusarjan puhtaalla pelillä voittaen kaikki ottelut selvästi 2-0. Jatkosarjassa sama meno jatkui ja paikka mitaliotteluissa varmistui.

Semifinaaliottelu oli moraalinen loppuottelu, vasakkain oli turnauksen kaksi kovinta joukkuetta. Salama venyi tiukkaan 2-1 voittoon selvittäen näin tiensä finaaliin. Siellä vastus oli taas astetta kevyempi ja Salama vei voiton puhtaasti 2-0 antaen vastustajalle vain muutaman pisteen erässä.

Kultajoukkueessa pelasivat Inka Mehtola, Jenna Hurme, Emilia Tuomaala, Jenny Kaikkonen, Ella Rahkola, Kiia ja Netta Saarela, Netta Kangasjärvelä ja Melina Siipola.

F-poikien pari kamppaili hienosti sijalle 30. Joukkueita sarjassa oli 50. Pojat voittivat neljä ja hävisivät viisi ottelua.