MENESTYSTÄ VAUHDITTOMISSA

15.1.2017

Suomen mestarin tyylinäyte

Aikuisurheiluliiton Suomen mestaruuksia ratkottiin Jyväskylässä, vuorossa olivat vauhdittomat hypyt. Salamasta kisoihin osallistui kolme aikamiestä saaliinaan kolme mitalia.

M60-sarjassa Olavi Roivainen onnistui mainiosti etenkin korkeushypyssä. Suomen mestaruus Salaman aikuisurheilutallin vetäjälle irtosi tuloksella 136. Kolmiloikassa Olavi venytti pronssille 7.58 kantaneella hypyllään. Pentti Luiro oli saman kisan viides tuloksella 7.10. Pituudessa kaksikko valtasi sijat viisi ja kuusi venytettyään tasaisesti 251 ja 247 Olavin viedessä pidemmän korren.

Kalevi Alatalo onnistui parhaiten kolmiloikassa saaden pronssia 6.81 tuloksellaan. Pituudessa ja korkeudessa Kalevin oli tyytyminen neljänsiin sijoihin. Pituusleiskautus kantoi 239 ja korkeus jäi harmittavasti tulokseen 109.