Kevätrieha päätti liikkareitten hallikauden

22.5.2017


Salaman liikkareitten hallikausi päätettiin jälleen riemukkaasti kevätriehan merkeissä. Kaikille avoin lasten kevätrieha kokosi epävirallisesti jäätelömenekistä laskettuna 700-800 kävijää.

Sisällä hallissa oli yli 40 liikunnallista toimintapistettä. Osa oli sopivia nuorimmille, 3-4-vuotiaille, osa maistui paremminkin yli 10-vuotiaille, mutta suuri osa oli mieleen kaikenikäisille. Vanhat tutut labyrintti ja keinu keräsivät hieman jonoakin, mutta eipä se juuri menoa haitannut. Ihan hyvähän se on, kun välillä ehtii hieman otsahikeä pyyhkäistä.

Uutuutena Salaman ohjaajat olivat tälle keväälle järjestäneet ainakin laukaisututkan sählypallolle, pomppulinnan ja sulkapallokentän. Pihan puolelle oli saatu mahdollisuus poniajeluun, joka olikin aika suosittua.

Salaman järjestämän lasten ilmaistapahtuman yhteistyökumppanina oli tällä kertaa Fennovoima, jonka tuen turvaamat jäätelöt, mehut ja pullat maistuivatkin mainiosti liikunnan lomassa. Touhun ohessa Salaman liikkariohjaajat jakoivat talvikauden mukana olleille lapsille diplomit.

Kesäurheilukoulut 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille käynnistyvät maanantaina 5.6. Koivuluodossa. Samalla areenalla Salama järjestää lasten viikkokisat joka toinen tiistai 13.6. alkaen. Viikkokisoihin voivat osallistua urheilukouluikäisiä nuoremmatkin.