Saaralle kolme kultaa

17.3.2019

Pohjois-Pohjanmaan sisuhuipentuma 9-15-vuotiaitten sarjassa järjestettiin Oulussa. Salamasta kisoihin osallistui kuusi tyttöä, saaliina kuusi mitalia ja ainakin yhtä monta omaa ennätystä.

Parhaiten kisoissa menestyi 12-vuotiaitten sarjassa kolme, jopa ylivoimaista mestaruutta napannut Saara Rahlan. 60 metrin aitajuoksussa ja pituudessa Saara paransi ennätyksensä kovatasoisiin lukemiin 10,45 ja 460. Sileä pikamatka taittui ajassa 8,77. 

Henna Saarenpää osallistui samoihin lajeihin ja sijoittui kaikissa kolmanneksi. Aitajuoksussa uudet ennätyslukemat Hennalle kirjataan nyt 11,90. Ainasylvia Kari ja Alina Hummasti olivat mukana 14-vuotiaitten 60 metrillä. Tasaväkiset tytöt kohensivat ennätyksensä aikoihin 8,84 ja 8,89 Ainasylvian sijoittuessa kahdeksanneksi ja Alinan yhdenneksitoista.

Ensimmäisen kisamatkansa piiritason kilpailuihin tekivät 10-vuotiaissa kisannut Moona Kalijärvi ja vuoden alaikäisenä 9-vuotiaissa kilpaillut Salla Alatalo. Moona hyppäsi pituuden kymmenenneksi. Salla oli parhaimmillaan tuhannella metrillä juosten hienosti sijalle 8. 

Urheilijoittemme tulokset löytyvät kilpailutulokset -valikosta.