Kausi juhlittiin päättyneeksi

30.8.2022

Yleisurheilukauden päättäjäisiä vietettiin hiihtomajalla. Seuran parhaan urheilijan pokaali ojennettiin Suomen mestari ja maaotteluedustaja Petteri Tuomaalalle.

Salamalaisurheilijat saavuttivat kuluneella kaudella varsin hyvää menestystä. Tilastot kertovat, että MM-mitaleita saatiin kaksi ja EM-mitaleita yksi. SM-mitaleita seuran urheilijat voittivat kymmenen kappaletta. Saavutuksia täydentävät maaotteluedustus ja Suomen ennätysviestijoukkueessa mukana olo.

Petteri Tuomaalan lisäksi tilaisuudessa palkittiin mm. MM- ja EM-hopeamitalisti ja kolminkertainen SM-hopeamies, seuran aikuisurheilun sielu Olavi Roivainen. Pokaali ojennettiin myös SM-hopeamitalisti ja viestijuoksun SE- ja MM-hopeamitalijoukkueen jäsen Saija Ranz. SM-mitalistit Mari Mylly, Kalevi Alatalo ja Joni Pajala saivat hieman pienemmät pokaalit kuten myös Kalevan kisaedustaja ja SM-vitonen Emilia Tuomaala.

Piiritasolla menestynet juniorit Noora Haka-Risku, Salla Alatalo, Enja Pirinen, Roope Tuomaala, Henna Saarenpää, Eevi Pirinen ja Anniina Nivala kuuluivat palkittuihin. Rehdin urheilijan kiertopalkinnon sai vuodeksi ihailtavakseen Eevi Pirinen.

Vielä jaettiin palkinnot seuran mestaruuskisoihin osallistuneille, kesän urheilukoululaisille ja aktiivisimmille viikkokisaajille. Makean muiston saivat myös kesäurheilukoulujen hyvät ohjaajat.